Mer banankaka åt folket!

Eller åtminstone åt oss stackare som inte har långhelg. Jo för visst är det så, jag jobbar i morgon. Röd dag. Jo jo.

Vi har egentligen bara ett jourlag i morgon, det vill säga en operationssjuksköterska, en narkossjuksköterska och en  undersköterska men eftersom denna helgdag infinner sig på en torsdag så är vi lite fler. Det är jag och tre undersköterskor, och en narkossyrra så klart. Anledningen till att de är så många undersköterskor är för att de antagligen inte hade någon komp att ta ut, anledningen till att det är jag och ingen annan opsyrra som jobbar är för att jag var sist att tänka på det och alla andra som skulle jobbat denna dag ville vara lediga. Så kan det vara ibland. Men, jag ska inte klaga, för jag jobbade idag och behöver därför inte jobba på fredag som jag skulle ha gjort.

Hur som helst, jag tyckte att vi kunde behöva något gott att äta i morgon och slängde ihop en banankaka. Blev lite improviserad eftersom jag inte hade alla ingredienser hemma men den blev bra ändå, var ju tvungen att smaka innan jag bjuder mina arbetskamrater på den….den kunde ju smakat alldeles förfärligt. 🙂

›› 74/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: