Slö, trött och ont. Eller får man gå och lägga sig nu?

Vet inte om det beror på att jag inte gjorde något i helgen, satt ju till största del i min fåtölj, men dagens två operationer tog helt slut på mig. Är så trött. Har dessutom ont i båda benen plus min fot – underbart. Eller inte.

Nu har jag hamnat i min fåtölj igen. Planen var egentligen att åka och lämna in min cykel för lite service och få hjälp att byta pedaler. Efter det skulle jag ha svängt förbi gymmet och sen handlat på vägen hem. Nu blev det bara en sväng till ICA där jag dessutom köpte en pizza att bara att slänga in i ugnen.

Denna slöhet och trötthet måste ta slut!

Klockan är 20:00, får man lägga sig nu?

›› 72/100 #blogg100

  2 Replies to “Slö, trött och ont. Eller får man gå och lägga sig nu?”

 1. 11 maj 2015, 21:23 at 21:23

  Man får gå och lägga sig när man behöver. <3

  • Mia
   12 maj 2015, 21:53 at 21:53

   Spelade lite Xbox istället. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: