Och så börjar jag med något nytt

Äsch, jag börjar på ett nytt projekt, stickprojekt nummer 2! Det förra blev så fult och dessutom räckte inte garnet för att göra klart det andra skaftet. Det var ju egentligen min syster som skulle ha gjort ”tossorna” åt mig och hade i affären fått höra att det skulle räcka med ett nystan, men det gjorde det alltså inte.

Så jag börjar på nytt, dessa denna gång (fast i enfärgat garn – knallrosa). Lite skillnad att sticka med storlek 2,5 på strumpstickorna mot storlek 6. Det händer ju inte så mycket och det är en smula pillrigt. Fem varv och jag har inte kommit någonstans alls. Men skam den som ger sig.

projekt2

Så, stickning är vad jag har roat mig med idag, och haft foten på en pall. Fotuslingen känns bättre idag, men då har jag å andra sidan inte tagit något promenad idag plus att jag ätit Voltaren 25 mg gånger 3. Inget långpass alltså och heller ingen cykeltur. Jag hade tänkt byta pedaler på min cykel och tagit en tur på den istället, men jag fick inte loss de gamla pedalerna så det blev inget med det.

Och just ja, jag hr lyssnat flera timmar på ljudbok (Insurgent) och tittar på alldeles för många avsnitt av ER. Mitt roliga liv. 🙂

›› 57/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: