Vecka 9

Ligger efter i min veckorapportering men ska göra ett försök att komma i fatt. Vecka 9 i mitt marathonprogram, som vanligt ska det vara tre pass löpning men som oftast den senaste tiden så blev det bara två. Jag har känt mig stressad över att hinna få med längdåkning i träningen eftersom Tjejvasan närmade sig, denna vecka blev det ett pass skidor i Vasaloppsspåret –  ett uselt pass med bakhalt eftersom det bara frös på under skidorna hela tiden.

Träningen

Måndag: Löpning + styrka
Tisdag: Längdskidor
Onsdag: Vila
Torsdag: Löpning
Fredag: Styrka
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Löpningen

Eftersom jag varit sjuk vecka 7-8 så känns löpningen tung och slitsam, farten som jag kommit upp i var helt borta och jag hasade fram i sakta mak. Gick alldeles för långsamt för att jag ska vara nöjd. Ja  ja, tänkte jag, bara att slita på….

Vikten

Bestämde veckan innan att jag skulle skärpa till mig igen när det gällde kosten, det lyckades jag uppenbarligen inte med eftersom veckan slutade med ett plus på över ett halvt kilo.

›› 5/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: