Vecka 4

Och så blev det jul och en vecka med mindre träning. Men att det blev mindre träning beror inte enbart på att det kom en julhelg utan det berodde även på lite hederlig lathet. För jag hade ju kunnat sprungit innan jag åkte till min syster i tisdags och jag kunde ju ha styrketränat i söndags istället för att bara ta en promenad. Jag fick hur som helst in 4 kvalitetspass och det ÄR jag nöjd med. 🙂

Träningen

Måndag: ”Styrka med boll”
Tisdag: Vila
Onsdag: Vila *julafton*
Torsdag: Löpning
Fredag: Styrka
Lördag: Löpning
Söndag: Promenad 90 min

Löpningen

Juldagen, nästan ensam på gymmet, löpband. Ja, det går att springa där också men jag tycker verkligen inte om löpband, känns som jag springer och kollar på klockan hela tiden. Ute var det -20 och jag kände verkligen inte för att springa ute, bilen var ändå varm och rutorna skrapade eftersom jag kört hem från min syster precis innan – så det blev gymmet. Och löpbandet. Ett distanspass med medelhård fart stod på schemat och det var vad det blev.

Löparselfie

Veckans andra löppass blev ute, trots närmare -20 ute även denna gång. Var helt ok att springa ute trots temperaturen, hade klätt på mig helt lagom. 🙂

Vikten

Vågen hamnade på minus trots lite väl mycket julgodis, -0,9 kg. Nu ska jag vara ordentlig till nyårsafton då det faktiskt kommer bli god mat och sen någon form av onyttigheter. Så det så.

%d bloggare gillar detta: