Putsar och fejar

Och fejar och putsar, plus släpar ner halva min lägenhet i källaren. Nja, riktigt så illa är det kanske inte, jag släpar bara ner en bråkdel av lägenheten. En nackdel med denna lägenhet har alltid varit att det finns dåligt med förvaringsutrymmen och för att det ska gå att få till fina fotografier så måste en del bort. Nu har jag det så avskalat och undanplockat som jag egentligen skulle velat ha haft det hela tiden och min lägenhet skiner, åtminstone köksdelen för resten tar jag i morgon. På måndag förmiddag ska den fotograferas och sen dröjer det ett par veckor innan nästa städomgång då det blir dags för visningar. Jag hoppas så att det ska gå bra att sälja den och att jag får ut åtminstone det jag gav för den och gärna lite mer. Är en nervpress att sälja lägenhet, mycket mindre press när man köper en ny.

Well, well. Lite mer iordningsfixande blir det i morgon, måste exempelvis köpa en blomma eller två. Nu blir det någon film och även i kväll blir det Pringles. Ve och fasa, kunde liksom inte låta bli när jag hittade Pringles sour cream och dill – jag älskar dill och älskade de Prinlgles som fanns för en del år sedan med bara dillsmak.

›› 92/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: