Så ska man inte göra

Om jag skällde ut en kirurg under pågående operation idag? Ja, jag råkade visst göra det. Om jag är stolt över det? Nej, är jag inte. Om kirurgen förtjänade det? Ja, verkligen. Till slut kommer man till en punkt då man inte står ut med att bli kränkt av personen i fråga och man exploderar. I snart två års tid, alltid samma visa, alltid samma otrevliga sätt. Och idag fick jag nog. Men jag borde inte gjort det under pågående operation utan borde tagit det efter. Men som sagt, ibland exploderar man.

Eller exploderar och exploderar, kanske är att ta i. Men arg blev jag, så tårarna sprutade. Förbannat kvinnlig dumhet att dessa tårar även ska komma av ilska. Påpekade dock noga att mina tårar inte skulle tolkas som om jag var ledsen, nej, jag var bara arg. Sa även att hen är en j*kligt duktig kirurg men prata med människor kan hen inte.

Och sen hade jag huvudvärk resten av arbetspasset.

›› 89/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: