Bara gnäll

Har de senaste dagarna varit nedstämd och inte alls varit på något bra humör. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som ”stör” men något är det, barnlösheten känns även lite tyngre och min motståndskraft mot bakverk (som funnits på jobbet) har nästan varit obefintligt. Det är ett evinnerligt tjat överallt just nu, om Mors dag. Överallt. Reklam. Tv. Mail. Det gör mig så trött. Ja, vi vet att det är Mors dag på helgen. Nej, vi behöver inte bli påminda om det överallt. Du ser, jag är verkligen grinig. Inte blir det bättre då av att man efter en rörig kväll på jobbet blir sittandes på ett tåg i snigelfart när man bara vill hem eftersom man vet att man i morgon måste upp tidigt. Jättekul, verkligen, jättekul.

Slut på gnäll och jag kryper ner under täcket.

›› 82/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: