Dagens tur: 54 km

Dagens tur

Men så där ja, 54 km och två kanelbullar senare så sitter jag nu i soffan och får kämpa för att hålla ögonen öppna. Jag kom ut efter klockan ett idag, senare än vad jag hade tänkt men jag fastnade vid köksbordet med datorn. Ute sken solen så till sist kom jag iväg i alla fall. Jag hade tittat ut en runda tidigare och den var dagens mål, jag hade inte riktigt koll på hur lång den var men visste att den skulle vara längre än den senaste rundan jag tog. Den slutade på 54 km och några meter till så jag är nöjd. Däremot är jag inte riktigt nöjd med väglaget under hela rundan då en en vägsnutt på några kilometer var tjälskadad, stora hål som jag fick snirkla mig runt och kunde knappt hålla styrfart. Efter det kom det några backar som jag faktiskt gick i, men sen blev vägen bättre som tur var. Men naturen! Helt underbar. Bilden ovan är från den sjö jag kom fram till efter de ”dåliga” kilometrarna. Sen kom det en tråkig bit och då blev jag trött, dessutom var det motvind och jag ville bara ge upp men de kunde jag ju inte göra så det var bara att trampa på… Med trötta lår kom jag till sist hem.

Soligt. Härligt. Nöjd. Trots en del tankar om att det var tungt och tråkigt, som tur var de bara ett kort tag i alla fall.

›› 78/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: