Fröken Kan Själv

Sådan är jag, fortfarande. Kan själv. Inte be om hjälp, inte fråga andra, göra själv – kan själv.

Jag har länge funderat på att måla om mitt sovrum eftersom väggarna är så missfärgade och nu är det dags. Jag har googlat väggmålning på redan målad vägg och var idag iväg och köpte det jag behövde. Nu har jag tvättat tre av väggarna, hann inte med den sista innan det var dags att bänka sig i soffan för lite Eurovision Song Contest. Tänkte tvätta den sista innan jag lägger mig, den är in mot min lägenhet så det borde inte störa mina grannar. Å andra sidan så stör just de grannarna mig hela tiden så… Nej, nu ska jag inte vara sådan.

Och om det var smart att göra detta när jag har ont i nacken? Svar nej, mer ont nu så det blir till att tvinga vetekudden att titta på ESC också och hoppas att värken är borta i morgon. 🙁

Heja Sverige!

Före

Förebild på mitt sovrum, ser så litet ut. Och sängen som står ute i vardagsrum/kök ser så stor ut, förstår inte hur den får plats i mitt lilla sovrum. Men det gör den ju. Bildbevis på det finns här och här. 🙂

›› 71/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: