Om jag stör mig på mina grannar?

Svar ja. Och de kommer störa sig på mig på lördag, i alla fall om man ska tro på följande lista. Varför? Jo för på lördag kommer jag vara en av dem som skolkar från städdagen.

Och anledningen till att jag stör mig på mina grannar är rökning på balkongen. Jag bor högst upp i ett trevåningshus. Jag har ingen balkong men lägenheterna på var sida om min har balkong, precis som lägenheterna nedanför dem. Av sex möjliga balkonger så röker de på fyra och rök stiger som bekant uppåt vilket gör att jag inte kan ha mitt lilla fönster uppe för att få in lite frisk luft. Och röker gör de, hela tiden!

Finns andra anledningar till varför jag stör mig på mina grannar, men just rökningen är helt klart den största anledningen.

›› 54/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: