Inte långt kvar till Tjejvättern nu

Har ju besökt min syster i påsk och självklart så pratade vi om Tjejvättern, inte länge kvar nu. Min syster har verkligen kommit igång med sin cykelträning, mycket på grund av att hon har en krånglande hälsporre som gör att hon inte kan springa. Hon cyklar titt som tätt och har delvis en runda på över fem mil som hon kör, något som ger mig ångest som bara varit ute två gånger och bara skrapat ihop tre mil totalt. Igår var jag ute på min andra runda och jag börjar så smått vänja mig vid växlarna och pedalerna men funderar ändå över om jag ska byta till ”vanliga” pedaler. Jag ska ge det några gånger till innan jag bestämmer mig.

I kväll har jag suttit och tittat på YouTube-klipp från tidigare lopp och jag ser fram emot att cykla men jag kan garantera att jag när jag väl gör det kommer fundera över vad det är för dumheter jag ger mig in på….precis som jag gjorde några stunder under Tjejvasan.

Ja ja, det ska nog gå bra, hoppas jag. Om 46 dagar, 8 timmar, 14 minuter och 10 sekunder går första starten.

›› 52/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: