Student till hösten?

Så där ja, då har jag anmält mig till att skriva magisteruppsats nästa termin. Nu är det bara att hoppas att jag kommer in, eller inte. Fast jo, jag vill ju skriva den men samtidigt så vill jag inte för det är skönt att inte behöva plugga samtidigt som man jobbar. Sen vet jag inte riktigt vad jag vill skriva om så jag måste fundera över det. Min plan har ju hela tiden varit att ta en magisterexamen i omvårdnat men eftersom det inte ingick någon magisteruppsats i min specialistsjuksköterskeexamen så har det liksom blivit hängande. Men nu när jag känner mig lite varm i kläderna som opsyster så känner jag att det är dags att ta tag i studierna igen.

Men vad ska jag skriva om? Det är verkligen den stora frågan. Vi har en disputerad operationssjuksköterska hos oss och jag pratade tidigare med henne om att jag tänkte söka magisterkursen men att jag inte visste riktigt vad jag vill skriva om så hon föreslog vi skulle prata ihop oss en dag. Jag tror att hon kan komma med några förslag, om inte annat så kanske hon kan ge mig någon idé som jag sedan kan spinna vidare på och komma på något eget.

Men först måste jag komma in och urvalet sker enligt följande: ”En samlad kvalitativ bedömning av den sökandes tidigare utbildning, relevanta yrkes- och/eller forskningserfarenheter samt motivering för att genomgå utbildningen (bifoga motiveringsbrev).” Ett motiveringsbrev, ja jisses.

›› 45/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: