Fördelar med jobbet

En bra sak med att vara operationssjuksköterska är att jag aldrig behöver fixa håret eftersom jag ändå kommer ta på mig mössa så fort jag kommer till jobbet. Och fixa håret just nu är lite jobbigt eftersom jag inte klippt mig sedan augusti och det därför inte går att göra något med det, förutom att sätta upp det i tofs. Tofs blir det varje dag, tråkigt i längden.

En annan bra sak är att jag aldrig behöver tänka på vad jag ska ha för kläder eftersom jag ändå byter till den blå pyjamasen när jag kommer till jobbet. De kläder jag tar på mig på morgonen har jag oftast bara till och från jobbet eftersom jag är en sådan som hoppar i myskläder några minuter efter jag klivit innanför dörren. Gör något före eller efter jobbet gör jag sällan så det påverkar inte klädvalet särskilt ofta.

Mupp på jobbet

Gammal bild på mupp på jobbet, dagen till ära i papperskläder. *ryser* Ni kan ju tänka er hur platt man är i håret när man tar av sig den mössan, liksom ingen idé att fixa håret innan.

Men sen kommer det dagar, som till exempel i morgon, då jag måste vara privatklädd hela dagen och genast blir det mycket jobbigare. Både hår och kläder skulle behöva vara representabla så nu måste jag rota i garderob och lådor för att hitta något att ha på mig. Plus att klockan får ringa lite tidigare än vanligt för att jag ska hinna göra något åt mitt råttbo till hår.

Allt detta för en regional studiedag. Vad jobbigt det blev.

›› 41/100 #blogg100

Post navigation

%d bloggare gillar detta: