Oledig

En jobbhelg är över och tre kvällar i den blå pyjamasen är avklarade. I vanliga fall brukar jag vara ledig både måndag och tisdag efter en jobbhelg men jag kan inte ha tänkt alls när jag la schemat förra gången. För istället för två lediga dagar hade jag lagt två jobbdagar vilket innebär att jag skulle jobba åtta dagar i rad. Jag skriver skulle för jag hade tur att få kompledigt på tisdag, men i morgon ringer klockan tidigt tyvärr. Det känns mycket tyngre att jobba helg när man vet att man inte har några lediga dagar efter. I morgon är det planerade operationer igen och jag ska vara på vår minsta sal med operationer som egentligen borde gå på en större sal, kommer bli så trångt. Att dessutom den person som jag skulle kampera ihop med inte kommer på grund av sjuka barn gör det inte direkt roligare. Ja ja, bara bita ihop och se fram emot att dagen tar slut så jag får gå hem och slappa i soffan. Jag har hört att det ska regna på tisdag så det blir ju perfekt. Men nu, mot sängen. Natt på er.

›› 37/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: