Shoppingförbud

Fick ett sms, redan i tisdags faktiskt, att mina nya glasögon är klara att hämta ut. Jippi! Eller? Ja, jag vet ju inte riktigt. Kändes bra när jag provade ut dem men kommer det kännas bra nu när de är klara? Samma osäkerhet som jag alltid har haft när det varit dags för nya glasögon. Det här med nya glasögon är ju inte så billigt, om man nu inte köper dem via någon lågpriskedja eller något företag på nätet. Denna gång gick mina glasögon på cirka 5000 kronor så nu blir det shoppingförbud resten av månaden. Och klippa-håret-förbud, även om det verkligen skulle behövas. Däremot får jag köpa en cykel…så nu måste jag bara bli tillräckligt frisk så jag kan lämna denna lägenhet för nu är jag trött på att vara inomhus.

›› 27/100 #blogg100

  2 Replies to “Shoppingförbud”

 1. 28 mars 2014, 20:24 at 20:24

  5000?! Jag baxnar vid tanken. Jag kommer nog aldrig kunna ha annat än budgetbrillor jag. Hoppas du kommer trivas i dem. Det är ju alltid en invänjningsperiod när man byter bågar. Man är så van vi de man har och så blir det annorlunda. Jag vill se bild på de nya nu. 🙂

  • Mia
   28 mars 2014, 21:51 at 21:51

   Jag hoppas verkligen jag kommer trivas i dem, men det tror jag nog att jag kommer att göra. Kändes bättre och bättre under tiden jag var inne hos optikern, provade en hel del men kom tillbaka till det där bågarna hela tiden. Lite svårt att se bild på dem nu eftersom jag inte hämtat ut dem än, hoppas orka göra det i morgon. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: