En toppendag avklarad och nu stupar jag i säng

Trött, vet inte om det var så smart att sätta mig i soffan. Ja, jag vet, det har varit ett ständigt återkommande tema här på bloggen, men idag är det en annan form av trötthet. Idag har jag varit på Blogger Boot Camp och trots att jag på mitt schema hade många workshops så känns det verkligen i kroppen att jag har tränat. Tröttheten och stelheten i kroppen, de ömma knäna – ja, jag har rört på mig idag! Lägg på det till att jag i morse ställde mig på vågen och den visade högre än vad den har gjort på länge (men att ta tag i just den biten och min brist på motivation får komma i ett annat inlägg) så är det inte så konstigt att det känns. Jag är verkligen otränad, eller nja, kanske inte…men jag är inte i den form jag vill vara och min kropp är alldeles för tung.

Men lite mer om dagen innan jag försöker ta mig ur min soffa och istället kravlar mig i säng. Om jag ska vara ärlig så var jag verkligen inte motiverad att ge mig iväg i morse. Jag hade sovit alldeles för få timmar, de kom ner någon form av kall väta från himmelen och det blåste halv storm. Dessutom var jag lite nervös för att verkligen känna mig malplacerad, känna mig fluffig och otränad, och ja, ensam. Men så blev det verkligen inte, förutom biten om fluffighet för den går ju liksom inte att komma ifrån. Dagen var toppen! Tuff träning, intressanta föreläsningar och framför allt många trevliga personer! Min farhåga om att sitta ensam i något hörn infriades verkligen inte. Jag är otroligt stolt över mig själv över att jag faktiskt anmälde mig till detta event, men som när det gäller så många andra saker så tror jag på att utmana mig själv och det här var faktiskt en utmaning för mig. Mest kanske för att jag målar upp ett skräckscenario som oftast inte alls överensstämmer med verkligheten men som gör det stort och otäckt för mig, och anledningen till det är ju att jag inte känner mig bekväm med mig själv.

…och så kom jag helt bort från ämnet men skyller det på trötthet och slut hjärna. Jag har i alla fall haft en toppendag och kväll men nu blir det sängen. Förresten, ett stort plus är den enorma goodiebagen som dock var tung att släpa hem. Jag har inte botaniserat i den än, det får bli i morgon. Men vinsten, jag vann en påse med lite olika produkter på kvällen, har jag tittat lite på. Missarna också, men de var mest intresserade av presentsnöret på toppen.

Så jag pladdrar. Diverse stavfel och konstiga formuleringar bjuder jag på som vanligt för jag orkar verkligen läsa i genom vad jag har skrivit i kväll.

Saga och Siri inspekterar min vinst.

›› 15/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: