Det här med träningskläder

Alltså, jag gillar verkligen att shoppa träningskläder online. Jag hittar mängder av snygga kläder som jag kan tänka mig att träna i, då och då händer det att jag klickar hem kläderna också. Och så kommer dagen då paketet äntligen kommer och jag provar dem så fort jag kommer hem. Och sen åker de tillbaka allt som oftast. För att jag ser ut som en rund boll med valkar både här och där som syns så mycket bättre i de där snygga träningskläderna. Det vill säga, de där träningskläderna som är snygga på andra men inte på mig.

Att träningskläderna inte sitter bra eller som jag vill är också en sak till varför jag tycker det är jobbigt att till exempel springa på dagtid, besöka gymmet om där är mycket folk och (aktuellt just nu) gå på Blogger Boot Camp. Men ändå gör jag dessa saker, tvingar mig att strunta i mina tankar om vad andra tycker och tänker om den boll som är ute och rör på sig. För det är ju, så mycket av denna olustkänsla sitter ju hos mig och större delen av de som ser mig träna tänker inte ens att de ser mig. Och även om de gör det, varför ska jag bry mig. Men bryr mig gör jag ju.

Träningen har jag kommit igång med, nu är det bara att ändra på matvanorna också men det är jag ju tyvärr dålig på…

Ja just ja, råkade visst hitta ännu ett lopp som skulle vara kul – Salomon City Trail!

›› 10/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: