Återse gamla vänner

Efter den jobbiga gårdagen så var det så skönt att idag komma hem från jobbet och veta att jag har två lediga dagar framför mig. Inga krav på att fixa matlådor eller komma i säng tidigt. Jag kunde komma hem och bara vara, och det var verkligen välbehövligt. Jag tränade efter jobbet som planerat, köpte Pepsi Max och lite choklad på vägen hem…och sen, väl hemma så la jag mig på soffan och började titta på Grey’s Anatomy. Tre avsnitt har det blivit hittills och jag tror att jag kommer titta på minst ett till avsnitt innan jag kryper ner i min härliga säng för att sova länge. Har inte tittat på Grey’s sedan förra våren så jag har en hel del avsnitt att mysa mig i genom, som att träffa vänner som du inte träffat på länge.

Sen är det ju lite svårt att lämna jobbet bakom sig helt när man tittar på en sjukhusserie, dessutom en där många scener utspelar sig i en operationssal. I en scen använde de en diatermi och den var helt klart inte kopplat till en rökutsug. Dåligt, mycket dåligt.

Men nu, tillbaka till Seattle men först lite mer Pepsi Max i glaset plus några chokladbitar till i min mun.

›› 4/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: