Första söndagen i mars

Självklart ringde klockan tidigt i morse, det var ju dags för Vasaloppet! Trött efter att ha kommit i säng sent igår så hasade jag mig ur sängen och la mig sen genast på soffan. Jag lyckades hålla mig vaken hela loppet och tittade sen tills både vinnarna på herr- och damsidan hade gått i mål. Deras bedrifter är verkligen imponerande men jag tycker ändå de riktiga vinnarna är de som kämpar ute i Vasaloppsspåret hela dagen, de som går i mål när mörkret fallit. Jag kan inte låta bli att bli sugen på att prova på det någon gång…men just nu finns en sådan start inte i mina planer. Men kanske om några år.

Hur som helst, när de båda vinnarna hade kommit i mål begav jag mig iväg till gymmet och tränade lite, väl hemma så åkte SVT Play på och jag följde med Rickard Olsson in i mål. Jag vet inte hur många gånger han sa ”ni borde prova på det här”. 🙂

Annars då? Nja, inte mycket. Träning som sagt med bland annat cykelintervaller – jobbigt. Lite fuldans på kvällen när jag fixade middag, fick ihop över 2000 steg. En låt som fick igång mig ikväll var denna:

›› 2/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: