Jag = en vinnare!

Ibland, dagar som denna när regnet öser ner och klockan ringer tidigt för att jag ska till jobbet, då är jag inte precis på bra humör. På grund av underlig feber, som gjort att jag legat hemma i sängen och soffan i över en vecka, så var humöret redan på låg nivå. Mycket låg nivå. Hade hur som helst ett bra pass på jobbet med inte allt för mycket att göra, dock tillräckligt mycket för att jag skulle missa Hellners silverlopp. Trevliga arbetskamrater, en del skratt, en del allvarliga samtal – som det brukar vara. Men mitt humör var lågt ändå, tills jag var på väg hem och kollade min mail. Jag hade fått ett mail om en tävling anordnad av Spot and Tell – jag var en av två vinnare! 😀

Så vad är det då jag har vunnit? Jo, bland annat en FitBit (vet inte om det blir en Flex eller One, jag ser ju helst en ny One eftersom jag redan har en sådan och är nöjd med den, förutom då att ”hållaren” börjar sjunga på sista versen). Dessutom har jag vunnit en personlig tränare online från 4 Body and Mind, ska bli riktigt spännande att se hur det fungerar.

Så denna dag blev rätt bra ändå…men jag hade gärna sluppit den envisa huvudvärk som jag drog på mig efter min tupplur i soffan.

%d bloggare gillar detta: