Hopplöst just nu

När allt bara känns tråkigt och man undrar när det ska bli ens tur, en sådan dag har det varit idag. Jag vill må bra, det gör jag inte nu. Jag vill vara nöjd med mig själv, det är jag inte nu. Jag vill vara glad, det är jag inte nu. Vissa dagar är bara så här, allt känns bara tråkigt och allt känns hopplöst. När det ska bli min tur? Med vad, kanske du undrar – det undrar jag med. Kanske är jag bara trött just nu, kanske går det över snart – denna känsla av hopplöshet.

  One Reply to “Hopplöst just nu”

 1. Susanne Karlsson
  22 maj 2013, 11:08 at 11:08

  Kanske är nåt i luften, för jag känner likadant för tillfället… Bara tungt och tråkigt 🙁
  Blää…!
  Men då kan det väl bara bli bättre – eller?
  Kram,
  Sussie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: