Dagens shopping

20130428-223146.jpg

Haft fullt upp idag, eller egentligen inte men jag har i alla fall varit mer aktiv på en söndag mot vad jag brukar. Jag var iväg till gymmet och tränade, efter det åkte jag hem och åt lite och sen åkte jag iväg och shoppade i Kista Galleria. Mitt mål var att köpa skor på Stadium eftersom jag behövde nya skor när jag tränade. Hittade ett par och fick dem för halva priset, mycket nöjd. Sen råkade jag även köpa en ny resväska, vilket jag faktiskt behövde efter min gamla är slängd. Den var nedsatt 25% så den var inte så farligt dyr, mycket nöjd där också. Och med den färgen och det bagagebandet borde jag ju känna igen den tycker jag.

En annan anledning till att jag behöver en ny väska är också att jag bokade en resa igår kväll. En veckas avkoppling på Teneriffa i sommar, precis vad jag behöver. 🙂

Nr 96 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: