The Lucky One

För ett par dagar sedan så började jag lyssna på spotifylistan Splendid Isolation, skapad av Peter Käck a.k.a. Studiomannen – en spellista som jag för övrigt verkligen kan rekommendera. Hur som helst, jag fastnade för låten The Story och såg att den fanns med på ett soundtrack för filmen The Lucky One. Filmen fanns inte på Netflix men eftersom jag fortfarande har kvar mitt konto på Lovefilm så letade jag även där och idag ramlade The Lucky One ner på min hallmatta.

Och det var en film i min smak, kanske inte den bästa som jag sett men ändå helt sevärd om du tycker om sådana där romantiska filmer som gör att du bara suckar och önskar att något sådant kunde hända dig. Vet inte om det beror på att mina hormoner börjar ”normalisera” sig nu när hormonspiralen är ute, men idag suckade jag mer än vanligt.

Nr 84 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: