Nattsvart

Härom dagen, tror det var i måndags, kände jag mig som Hoppfull igen. Idag känner jag mig som nattsvart. Mitt humör har alltså fortsätt att gå upp och ner, denna kväll tillåter jag mig att se världen i svart. Mitt huvud skriker om godis och sötsaker, hade jag haft ett halvt kilo smågodis hade jag satt i mig det på en gång. Men som tur var har jag inget hemma och affären har stängt.

Ikväll tillåter jag mig att se världen och livet i svart, ibland måste man det. Jag tänker dock inte tillåta mig att falla för djupt ner i det svarta och sköna, i morgon ska jag få det att vända igen. Jag vet inte hur, bara att jag ska. I morgon ska jag se världen i färg igen, kanske kan en löptur få mig på bra humör igen. Vem vet, det fungerar ibland.

Men just nu bara svart, kanske skulle ha en till domän och blogg som gick åt nattsvart och låta denna bara vara hoppfull. Tanken har funnits förr, delvis för att jag velat ha en blogg där jag mer kunde skriva vad jag verkligen känner och tänker. Visst, jag är öppen här, men allt kan jag inte skriva här längre på grund av vilka som läser. För ibland sårar ord, trots att det kanske inte är meningen…

Nr 73 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: