Sjukdag 4 och ännu mindre att skriva om

Mitt liv just nu, så tråkigt. Ja, vad mer kan man tycka när allt man orkar med är ett fåtal stunder ur sängen innan man helt slut kravlar sig tillbaka under täcket. Tack och lov för Twitter och Netflix! …för sover gör jag inte hela tiden, men kroppen min är så trött att jag inte orkar vara uppe. Idag har jag tittat lite på skidor och sen har det blivit en del avsnitt av Drop Dead Diva.

Andra funderingar idag har varit varför så många varit och besökt min blog idag, skrev ju inte något intressant eller så igår – inte i min mening i alla fall, bara det vanliga vardagspladdret. Och varför en kram kan få en att fundera så mycket över vad man inte har, men andra har. Febriga tankar idag också med andra ord.

Hoppas vakna upp utan feber i morgon, i alla fall så jag orkar vara uppe lite mer än idag, kanske orka städa lite. Och vem vet, kanske orka med en liten promenad, känner att jag behöver frisk luft.

Nr 59 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: