Jobbigaste julklappen

20121224-221626.jpg

Det saknas något bredvid min styvmors namn. Det saknas ett ”pappa”. Tårarna rann när jag öppnade…

Min styvmor var inte hos min syster idag eftersom hon var hemma hos en av sina döttrar i Örebro, hon hade varit över med julklapp/present igår. Den som pappa pratade om på min födelsedagshälsning som han lämnade på mitt mobilsvar för tio dagar sen.

Så svårt att förstå, han fanns för tio dagar sen. Han fanns då. Han levde. Nu gör han inte det.

När ska jag förstå det?

  One Reply to “Jobbigaste julklappen”

 1. Susanne
  26 december 2012, 12:52 at 12:52

  Stora kramar till dig vännen!

  Att prata av sig brukar hjälpa när livet känns tufft, sitter fast hemmavid just nu, annars skulle jag gärna komma över och krama om dig. Men ring/smsa/chatta om du behöver prata med någon, jag finns här för dig.
  <3
  /Sussie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: