Kanske dags att börja blogga lite igen

Det var ju ett tag sedan, snart fyra månader sedan för att vara mer exakt. Har helt enkelt inte känt för det, mycket för att jag känt mig begränsad i vad jag kan skriva här beroende på vilka som läser. Andra gånger har jag saknat att blogga men eftersom det varit så länge sedan sist så har jag inte tagit tag i det. Hur som helst, den största anledningen till att jag inte skrivit något är för att jag inte mått så bra den här våren…och gör inte än. Men tänkte försöka börja få igång skrivandet igen.

Idag har vi haft svärisarna och bästa svägerskan med familj över på för sen födelsedagslunch och fika. Hur mysigt som helst! Min fina P har fyllt år och blomman och vissa av Kultdelarna fick han idag. Är så fint så på vårt vardagsrumsbord nu.

Annars då? Äsch, det tar jag en annan dag.

%d bloggare gillar detta: