Tredje advent

Bjöds på godfika på glöggparty igår, bland annat mumsig cupcake.

Länge sedan jag visat mig här men kanske är det dags att börja igen. Jag har försökt att bara ta det lugnt ett tag, det blev lite mycket med stress inför försäljningen av lägenheten, två jobb (sista passen på det gamla och intropass på det nya extrajobbet), flytt, studier, packning och flytt. Men nu är jag på plats hos älsklingen i Täby sedan några veckor tillbaka, alla lådor är inte borta än men det stressar jag inte över (fast det skulle vara skönt om det var borta på onsdag när syrran kommer hit men inser att blir lite svårt eftersom jag ska gå två intronätter innan dess).

Eftersom det är dags att vända lite på dygnet så tänkte jag spela lite Assassin’s Creed Brotherhood som jag köpte begagnat idag. Kan inte säga att jag fått riktig pejl på hur man förflyttar sig och har ihjäl folk än men det kommer väl.

  2 Replies to “Tredje advent”

 1. 12 december 2011, 00:08 at 00:08

  Det föll mig inte in att fundera på det tidigare, men är granen gjord av pepparkakor?
  Skönt att höra att det börjat lugna ner sig. Flyttar är en pina.
  *pöss*

  • Mia
   12 december 2011, 00:11 at 00:11

   Gjord av pepparkakor, 12 formar har jag för mig att hon sa att det var. Och flytta är verkligen en pina, särskilt när man ska flytta innehållet i en tvåa till en tvåa som redan är full med saker. :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: