Otroligt sexig klädsel…eller kanske inte

Andra dagen på min första op-placering avklarad. Har så himla skoj men man blir trött i huvudet av alla nya intryck och allt man ska lära sig. Och mina ben och fötter ska vi inte tala om, det tar verkligen på krafterna att stå hela dagen. Men det är kul, så otroligt kul. Idag har jag instrumenterat vid två operationer, det vill säga det som de flesta tror är det enda vi gör – sträcka instrument till kirurgen. Fast så är det ju inte, vi gör ju så mycket mer. Orkar inte skriva mer nu, dags för sängen igen så jag orkar upp i morgon för ännu en dag på centraloperation.

Avslutar med två kort, det första på den blå pyjamasen som jag nu springer omkring  i (har ju munskydd, steril rock och handskar vid operation). Mössan lämnar inte den vackraste frisyren efter sig,  ser framför mig ett liv med platt hår men jag ska nog överleva. 🙂

Natt på er!

Opklädsel

Opklädsel

 

Platt

Platt

[EDIT] Det andra fotografiet hamnar inte mitt i ”ramen”, orkar verkligen inte fundera ut varför nu. Jag skyller på temat jag använder…

Post navigation

%d bloggare gillar detta: