Ljudbok någon?

För ett tag sedan buzzade jag Storytel (ljudböcker i mobilen) och efter det har jag fortsatt med tjänsten, mest för att vägen till och från jobbet känns kortare när jag lyssnar på ljudbok. Före jul fick jag ett mail från dem med ett erbjudande om att ge fem vänner en ljudbok i julklapp, gratis både för mig och mottagaren, men jag har bara gett bort en.

Jag har fyra kvar alltså, vill du ha en?

  3 Replies to “Ljudbok någon?”

 1. 12 januari 2011, 03:07 at 03:07

  Hej hopp!

  Är det helt utan krav så är jag på 🙂
  Är lite nyfiken på det tekniska då jag inte provat Storytell innan.

  Gåre så gåre, tack på förhand!

  • Mia
   12 januari 2011, 03:12 at 03:12

   Självklart är det helt utan krav, skickar en julklapp till dig på en gång. God Jul! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: