För mycket gnäll

Inte hos mig, eller jo men det hör inte hit, men hos andra. Det gnälls över att jul och nyår inträffade på helgen, för så synd det är om alla som inte får vara lediga några extra dagar då. De vill ha låååånghelg. Ja ha, men vad bra då, ni får ju en nu.

Ni får det, inte jag. Jag har jobbat sen nyårsaftons kväll och jag har fortfarande två pass kvar innan jag är ledig. Ingen långhelg är inte.

Men, tänker ni då, du får mer pengar när du jobbar storhelg. Ha, om det vore så väl. Om det är som jag tror så får jag en hel hundralapp (före skatt) för att jag jobbade 31,5 timme av nyårshelgen. Varför så snålt? För att de antagligen sänker ett annat tillägg som jag har bara för att det är storhelgsob. För jag får ju inte tjäna hur bra som helst, det går ju inte för då går landstinget back ännu mer. Obekräftat än så länge hur det blir med min 100-lapps vara eller inte vara, hoppas den är en 1000-lapp men det återstår att se. Återkommer om det…

Men till något positivt, jag tror att jag äntligen har hittat en ekonomiapp till Android som jag gillar, ska testa den ett par dagar först men den verkar lovande.

Trevlig långhelg på er! Inte är jag bitter, inte.

Okej, jag gnällde, jag erkänner. Och jag kommer gnälla mer innan mina två pass är över, det är en sak som är säker.

%d bloggare gillar detta: