Soffhäng

Mina fina blommor. Fotat med min nya mobil med appen Vignette som jag blivit döförälskad i.

Skidskytte på tv och jag hamnade visst i soffan igen. Satt här en hel del igår kväll men då var det inte skidskytte utan fyra avsnitt av Maria Wern som jag tittade på. Skulle så gärna vilja ha Eva Röses hår, inte färgen men längden och ”fluffet”. Tänk om man kunde få till en fläta som  hennes. Får mig att fundera på om jag kanske ska ha lite lockar i håret när det blir långt.

Ute så snöar det idag, underbart. Det var sånt här väder jag önskade mig i tisdags när jag fyllde år, kom några dagar för sent med andra ord. Födelsedagen var trots snöbristen (uppifrån) helt ok, faktiskt bättre än vad den varit på flera år. Far och styvmor var hit och likaså storasyster med den lilla systerdottern (som kom trots ful fraktur på nyckelbenet). Dessutom hade syster sin nya bekantskap med sig, spännande. Hihi. Och bäst av allt var ju förstås att P var här. *ler* Firandet på själva dagen var faktiskt firande nummer två eftersom jag i helgen blev firad av P’s familj, med sång och ljus på ”tårtan” (ananaspaj) och allt.

Vackra blommor av min älskling fick jag. <3 Hans present hade jag fått i förskott, en halv HTC Desire HD. Så no more iPhone för mig, men våga inte tala illa om dem ändå. En iPhone är alltid en iPhone. 🙂

%d bloggare gillar detta: