Vakna utvilad med Philips Wake-up Light

För ett tag sedan fick jag hem Philips Wake-up Light, jag fick köpa den billigare eftersom jag är Buzzador.

Tanken med Philips Wake-up light är att man ska vakna utvilad eftersom man vaknar till ett varmt ljus som gradvis ökar i styrka, precis som solen går upp på morgonen. Man kan välja mellan fyra olika ljud att vakna mellan, jag har bara provat ett – yoga. Ifall man inte tycker något av ljuden passar så kan man även välja radio eller lägga till fler ljud eller musik genom USB, har dock inte provat detta. Självfallet får lampan även att använda som läslampa så man behöver inte ha flera lampor vid sidan av sängen.

Så vad tycker jag? Det är behagligare att vakna på detta sätt än att vakna av en ilsken signal, vet inte om ljuset får mig piggare men trevligare är det i alla fall. Att gå upp tidigt har aldrig varit något för mig och kommer nog aldrig heller att bli, oavsett vilken väckarklocka som får mig ur sängen. Jag tycker om att man kan ha två larmtider inställda så man inte behöver ändra ifall man vill gå upp en annan tid en dag. Fast när larmet är på så är det för mycket tecken i fönstret så jag som ser lite dåligt (eller mycket dåligt) har svårt att se vad det står.

Siri tyckte lådan som den kom i var roligast, sötmissen min.

Vill du också prova nya produkter och berätta/buzza om dem för dina vänner, kolla då in Buzzador!

%d bloggare gillar detta: