Dag 14 – Mitt hem

Dag 14 skulle jag egentligen beskriva vad jag hade på mig igen men eftersom jag tyckte det var tråkigt så ändrade jag till något annat. Kom inte på något annat än ”mitt hem”, fantasilöst kanske men nu får det bli det i alla fall.

En present från mäklaren i lägenheten.  on Twitpic Mitt hem, min trygga borg, min älskade lägenhet. För ungefär ett år sedan så blev den min och jag minns vår första stund tillsammans. *ler*Jag menar inte den gången jag var på visning för det minns jag knappt, var trött efter att ha sovit alldeles för få timmar efter ett nattpass. Jag menar första gången när den verkligen var min, jag gick in i vardagsrummet och satte mig på golvet och bara njöt. Jag var äntligen hemma! Mitt första hem där jag verkligen velat bo. Mitt första hem där jag verkligen har mått bra, även om jag mått dåligt också.

Trots att jag älskar min lägenhet, mitt hem, så känner jag nu att den inte är helt perfekt längre. Anledningen till det träffade jag i somras, men det kanske ändras i framtiden. 🙂

%d bloggare gillar detta: