Dag 11 – Mina syskon

Storasyster. Äldst i skaran, men inte längst. När jag var liten brukade jag alltid säga att jag skulle bli en centimeter längre, jag blev en centimeter längre och faktiskt några till. Hon tog hand om mig mycket när jag var liten, inte frivilligt, men hon var tvungen när min så kallade mor dumpade mig på henne. Många år hade vi ganska dålig kontakt, mycket på grund av att hon flyttade hemifrån tidigt och jag var dessutom en sladdis så vi hade inte så mycket gemensamt. Med åren har det ändras och nu har vi bra kontakt, om än sporadisk som det svarta får jag är när det gäller att umgås med min familj.

Storebror. Ett år yngre än min syster. Vi hade bra kontakt när jag var yngre men nu har vi ingen alls, bara någon gång vart annat år eller så. Han har kontakt med min mor och det är en bidragande orsak, men jag vet inte varför det blivit så här. Senaste gången vi sågs var när farmor begravdes vilket var förra våren.

Sen har jag två styvsystrar och en styvbror, alla yngre än jag.

%d bloggare gillar detta: