Jag förstår inte

Provtagning Helt plötsligt verkar det som det igen ligger på gamla jobbet att avgöra när jag får börja jobba på nya jobbet, och visst, det kanske inte så konstigt med tanke på att jag egentligen har tre månaders uppsägningstid. Fick ett mail idag från nya chefen som hade pratat med min gamla gruppchef, han hade lämnat ett förslag och skulle få besked på måndag. Målsättningen är hur som helst att jag ska börja jobba så fort som möjligt och jag hoppas få ett positivt besked på måndag.

Vill börja jobba nu! Många skulle säkert tycka det var skönt att vara ledig 8 veckor och det kanske jag också hade tyckt om jag hade mått bra hela tiden. Eller nej, jag hade nog blivit rastlös ganska så snabbt. Jag vill jobba, jag tycker om att jobba, och jag älskar att vara sjuksköterska eftersom jag alltid har tyckt om att hjälpa andra. Så håll tummarna för mig att jag får börja jobba snart.

Och angående mitt gamla jobb och att gå tillbaka dit… Min doktor frågade förra veckan om jag kände mig arbetsför och jag svarade ja. Följdfrågan då var om jag skulle klara av att jobba på gamla jobbet om jag visste att det bara var för någon/några veckor. Svaret på det var tårar och panikkänslor. Så ja, arbetsför för nya jobbet. Och nej, för gamla jobbet.

Bild från stock.xchang.

%d bloggare gillar detta: