Jäkla skitnatt

Är inte ofta jag gråter på jobbet men inatt blev det bara för mycket. Var tvungen att gå och sätta mig i det stora personalrummet och få släppa ut tårarna som brände innanför ögonlocken.

Varför tårar? En anledning var ”taggig” personal och patienter. Inte så konstigt att patienterna var det med tanke på att de redan hade väntat hur länge som helst på att få träffa doktor när jag började mitt pass. En annan orsak var att det gick så himla långsamt och att jag hade många patienter (17-22 st) hela natten. Men den största anledningen till att tårarna kom var mina jäkla hormoner. Känner mig helt upp och ner och jag hatar det!!

Men en sak är säker, det är pinsamt att ha patienter som kommit vid 23-tiden och som ännu inte har träffat läkare när jag går hem vid 7:30!!

Nu ligger jag i sängen och ska sova, struntade i att äta frukost som jag i vanliga fall gör. Hoppas att vakna på bättre humör.

Bara en natt kvar…

  One Reply to “Jäkla skitnatt”

  1. 04 april 2010, 20:11 at 20:11

    Usch såna nätter är INTE roliga! Var förtvivlad och hade en vansinnig huvudvärk efter ett morgonpass i tisdag, satan alltså att folk bara inte kan göra vad dom ska… Morr. Pah det där med Lean är ju bara snack, pat får ju vänta precis lika länge iaf. Tråkigt för alla inblandade liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: