Helgen

Så har det gått ett par dagar igen… Har verkligen blivit dålig på att skriva, mycket för att jag tycker att jag bara skriver en massa strunt. Hur som helst, här kommer några rader i alla fall, denna gång om den gångna helgen.

Tweetup

I helgen var det äntligen dags för TweetupSthlm igen och denna gång kunde jag gå, dvs jag var fri från landstinget denna helg. Många i min bekantskapskrets tycker jag är lite konstig som väljer att åka och träffa en massa människor som ”jag inte känner”. Där har de helt fel, vissa av mina twänner känner mig bättre än vad de gör, det här är vänner som finns där när ensamheten knackar på och ångesten är nära. Det här är människor som har fått lära känna mig från insidan och ut, istället för som så ofta i det verkliga livet; från utsidan och in.

Tyvärr var det många av mina närmare twänner som inte var där i lördags, lite tråkigt och de var saknade. Å andra sidan så var denna kväll ett bra tillfälle att lära känna nya! Det bästa med kvällen var att jag äntligen fick träffa @ficklampa (min räddare i nöden <3) och @pelletsmaskinen, två av mina äldsta vänner på Twitter – vad skulle jag göra utan er. Ett stort tack till @NiklasDahlqvist, vår ”reseledare”!

Så en sak är säker, när det är dags för nästa Tweetup, då kommer jag vara där. Det vill säga om jag är ledig…

%d bloggare gillar detta: