Tisdag, en bra dag.

Bra dag, faktiskt. Trött har jag varit, men ändå – bra dag. Har varit praktiska övningar idag, har satt intraosseösa infarter på barn (dockor, inte riktiga), intuberat ett spädbarn (inget jag kommer att göra i verkligheten dock) och sen en massa scenarier med barn (dockor igen så klart) som fick andnöd, satt i halsen och hjärtstopp. Mycket lärorikt och MYCKET kul, blev en hel del skratt. Det bästa med dagen var att vi tränade i team med doktor, inte bara syrror som det det brukar vara. I morgon är det skolbänk som gäller igen och sen måste jag, jag MÅSTE, läsa på kvällen. *suck* Blir alldeles trött bara jag tänker på det. Idag somnade jag på soffan i stället, men jag har åtminstone gjort matlådor…och ätit. Pasta. (Kommer att återgå till Viktväktarna igen nästa vecka, därför ligger viktsidan nere för tillfället.)

Och sen kom jag hem, trött, somnade på soffan. Och nu tittar jag på söta Chris O’Donnel i NCIS Los Angeles. Mums.

Jag vet, jag är tråkig, fortfarande inga bilder i bloggen. Men jag ooooorkar inte sätta mig in i det ”fina” bildbehandlingsprogrammet idag heller.

  3 Replies to “Tisdag, en bra dag.”

 1. 03 mars 2010, 06:30 at 06:30

  Härligt med en bra dag!

  kram

 2. 08 mars 2010, 15:58 at 15:58

  Heej! Måste betyda att bli blivit vuxna nånstans på vägen när vi får buzza om rynkkrämer. 😛
  Jag skulle åxå behöva lära mig hur man gör om ett barn sätter i halsen. Är skitnervös att det ska hända någon gång… Har anmält mig till en kurs så jag hoppas den blir av.
  Kul att läsa om din dejt. 🙂 Hoppas det utvecklar sig till något bra.
  kramar!

  • Mia
   10 mars 2010, 19:56 at 19:56

   Ja du, hur gick det till? Hur har vi kunnat bli vuxna, redan. Jättenyttigt att veta hur man ska göra när barn sätter i halsen, visserligen viktigt att veta hur man gör när vuxna gör det också…och hjärtstopp och så…men det blir läskigare när det är barn.

   Kram kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: