Prövar nå nytt

Ni som brukar ”hänga” här vet att jag den senaste tiden varit trött på utseendet på hoppfull.nu, därför tar jag nu och provar denna layout ett tag…åtminstone tills jag hittar något annat (eller mot all förmodan får lust att snickra ihop något själv).

Jaha ja, vad ska jag skriva mer? Kanske något om gårdagen? *ler*

Ok då.

Gårdagens fikadejt var otroligt mycket bättre än den jag var på förra lördagen. Dels för att jag faktiskt såg fram emot att träffa denne person och dels för att jag kände mig piggare (min förkylning är på väg att ge med sig – äntligen). Vet egentligen inte vad jag ska skriva… Han var otroligt trevlig, lättpratad. Men det var något som jag inte direkt kan sätta fingret på, något som inte kändes helt rätt. Visst, det var inte som när jag träffade ”honom”, men det kan nog inget vara. Han är dock den som kommit närmast.Får se om jag träffar honom igen.

Ja ja, vi får se hur det blir.

Nu när allt roligt är över med OS (avslutades fint med en brons på femmilen) så tänkte jag faktiskt hoppa ner i ett bad för att sen försöka komma i säng. En vecka i skolbänken hägrar, måndag till fredag, för att sen avslutas med en lördagskväll på jobbet. Fem tidiga mornar på rad, inte min melodi men jag hoppas att det ska gå bra, om inte annat kommer jag lära mig en hel del. Varför skolbänk? Vidarutbildning genom jobbet.

  3 Replies to “Prövar nå nytt”

 1. 28 februari 2010, 22:51 at 22:51

  Snyggt tema! Mig gillar. Och kul att höra att dejten var bra. Du får berätta mer sen. Och ja, det är klart att jag är nyfiken. 😉

  • Mia
   01 mars 2010, 23:34 at 23:34

   Haha, så du är nyfiken!? Det kunde jag aldrig tro.

 2. 01 mars 2010, 10:06 at 10:06

  Åh, vad nyfiken jag blir 🙂
  Nu får du allt hålla mig uppdaterad hur det går med den här dejten.
  Kram
  (gillar temat!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: