It’s back!

Bloggen, den är tillbaka! Hurra. Men nu är hela wp-installationen på engelska, får fixa det senare. Ville bara dela med mig några rader från det senaste mailet från fikadejtskillen. Det var det här med att vara självsäker:

Jag kan allt, sy/laga kläder, laga bilar/mopeder/cyklar, bygga om/renovera hus, matlagning/hushållsarbete, allt elektriskt/elekroniskt/mekaniskt, allt med datorer, och en massa annat jag inte kan komma på…

  2 Replies to “It’s back!”

 1. 25 februari 2010, 22:38 at 22:38

  Udda individ det där… Bara orden ”jag kan allt” får mig att bli skeptisk. Och även om han kan ”allt”, kan han tydligen inte vara ödmjuk.

  *kram*

  • Mia
   25 februari 2010, 23:51 at 23:51

   Nej den kunskapen måste han ha missat att han inte kan. 🙂 *kram*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: