Febriga drömmar

Hade ingen trevlig natt, varm och kall om vart annat. Snurrat och snurrat. Och det hade ju räckt bara med det, men inte då. Jag har dessutom haft otrevliga drömmar i natt, de slutade alla med att någon skällde ut mig. Varför kommer jag inte ihåg, bara att de skällde ut mig. Hur kul är det?

På tal om drömmar så drömde jag om exmaken för nån vecka sedan. Drömde att han berättade att han gift om sig och att han hade en nyhet att berätta för mig som han visste kunde bli jobbig för mig att höra. Han berättade att den nya frun var gravid i vecka 16 och visst tyckte jag i drömmen att det var jobbigt att höra. Tror nog att jag skulle tycka det i verkliga livet också, dock tror jag aldrig att jag skulle höra honom berätta det för mig med tanke på att vi inte haft någon kontakt alls de senaste två åren.

Nu sängen, trött, fortfarande sjuk. Blir hemma från jobbet hela veckan, kommer bli knäpp.

%d bloggare gillar detta: