Positiv överraskning

Har tvättat idag för första gången på nya stället. Jobbigt med tvättstuga i källaren när man bor på fjärde våningen, men jag får väl vara glad för gratis motion. Tvättstugan var en glad överraskning, otroligt nog. Två bra tvättmaskiner men det bästa av allt var de två bra torkskåpen, tvätten torr och klar hur snabbt som helst. Inte något släpande med blöt tvätt upp till lägenheten. Helt underbart.

Fast först så var jag ju tvungen att gå och handla tvättmedel eftersom jag glömt vad jag hade gjort av det paket jag redan hade. Och sen höll jag inte på att komma in i tvättstugan eftersom jag inte visste att man för att komma in tvättstugan måste plocka ut nyckeln ur ett skåp utanför. Som tur var så kom det en snäll granne från grannporten och visade mig, han hade bokat den andra tvättstugan. För det finns inte bara en bra tvättstuga, det finns två. 🙂 Konstigt att man kan bli glad för så lite.

Och på tal om bli glad så blir jag glad för det underbara vädret vi har för tillfället. Kallt och snö, älskar det! Jag var ut en sväng idag, jag skulle lämna den gamla lägenhetens nycklar *tjohoo*, solen sken på de snöklädda träden. Så vackert, speciellt lövträden. Synd att jag inte hade kameran med mig.

Men nu lite CSI och sen ska jag plocka ordning i köket och sen plocka in lite kläder i garderoberna och sen slå in julklappar och sen… Tar aldrig slut.

%d bloggare gillar detta: