Tårar utan anledning

Hormonerna är mer rubbade än vanligt plus att jag är trött efter nattveckan, ingen bra kombo. Jag brukar ha ganska lätt till tårar i vanliga fall och just nu är det värre. Små fåniga motgångar får tårarna att spruta, denna gång för att jag inte kan hitta någon att byta pass med på torsdag. Jag vill kolla på en lägenhet med kan inte pga att jag jobbar. Ringde precis en av de nya syrrorna men han hade redan planer för kvällen…suck.

Men men, nu ska jag få på mig lite kläder och sen bege mig ut för att kolla på en annan lägenhet. Träningen är uppskjuten till i morgon, blir en promenad bara idag. Som sagt, trött efter en massa nattpass.

  One Reply to “Tårar utan anledning”

  1. 12 oktober 2009, 20:29 at 20:29

    Ring mäklaren och säg att du vill titta men inte kan just den tiden. De brukar kunna ordna sånt ändå eftersom de är intresserade av att få så många som möjligt som tittar och budar.

    Hoppas du snart är i balans igen efter nattpassen.
    *kramar*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: