Nej, OLW ska det vara

090912

QuodCamera för iPhone användes för detta foto.

Jag råkade få hem en påse chips idag, jag skulle ljuga om jag sa att det inte var planerat. Något som däremot inte var planerat var att det skulle bli denna sort. Älskar dill och dillchips, men det ska vara OLW’s. Nu såg jag att Estrella hade en ny sort så jag var ju tvungen att prova, men nej tack, inte igen. Jag skulle tagit salt och vinäger i stället, mycket godare.

(En liten kul sak, en kusin till mig jobbade förut på Estrella [kanske gör han det fortfarande]. Hans uppgift var att få finnarna att äta mer chips.)

Kan fortfarande inte komme ifrån att min lilla kusin skriver på dialekt, idag har hon bland annat gjort detta: ”far ti stan fö ana gango ida” och hon funderade på ”sko ha lust att byri riv ner tapetre å byri renover vardagsrymi i ana ända”. Blir sugen på att åka till sommarstugan nästa sommar, måste bara låna någons bil och verkligen fundera på om jag står ut själv i obygden en vecka (och om jag vill sitta och köra den långa biten på finska sidan alldeles själv).

%d bloggare gillar detta: