Mitt i natti

Jaha ja, mitt i natten var det. Igen. Så ovanligt. Är verkligen usel på att lägga mig i tid. Men snart så. Fast ”i tid” kan ju bli svårt, men i säng, snart. Jag lovar.

Idag, eller igår, har jag vistats ute bland folk igen. Var in till stan för att gå på koll hos optikern. Har haft mina linser nu i tre veckor och mina ögon såg fina ut, så det blir till att fortsätta använda linser. Skönt. Fast jag känner mig fortfarande naken utan glasögonen, och ovant att se sig själv utan dem är det också. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag haft glasögon varje dag sedan jag var elva.

Och så fick jag en stund med en charmig optiker. Söt också för den delen. Tredje gången jag träffade honom nu och jag skulle definitivt kunna träffa honom lite mer. Har luskat lite på nätet och kommit fram till att han är rätt ålder och så….men är han singel, det är frågan. Synd att man inte kan få reda på det svaret.

För övrigt så har jag ikväll spenderat lite tid på Facebook med farmen. Har även läst lite saker som min söta lilla kusin, som nästan har samma fina namn som jag, och hennes kompisar skrivit på dialekt. Rätt charmigt, eller vad sägs om: ”haha, x heit min moffa 😛 har int hört nan ader me he namni”.

Nu sängen…

%d bloggare gillar detta: