Jaha ja

Vad har du gjort idag (läs lördag) då? Jaha ja, så du har gjort det, så spännande. Jag? Ja, vad har jag gjort (läs inget).

Jag har verkligen inte gjort något alls denna lördag, jag har inte ens varit utomhus. Det är sant. Riktigt uselt. Gick ju och la mig tidigt på fredagskvällen och läste ut denna bok, sov sedan länge och gick upp vid elva på lördagsförmiddagen. Katternas fd husse ringde och meddelade att jag behövde vara blomvakt ett par dagar och som ”betalning” kom han senare över med lite kanelgifflar (som jag är otrooooligt svag för), glass och chips. Och jodå, han vet att jag viktväktar (vem försöker jag lura att jag gör det förresten) men han frågade vad jag ville ha. Efter det blev det lite wiiande och jag svor över att jag var usel i pingis och frisbeegolf (helt och hållet de dåliga batterierna i handkontrollens fel).

Sen då, vad gjorde jag sen? Hmmmm, la mig i soffan och tittade lite på dokumentärer på Viasat History, sov nog lite grann också. Plåga grannen var det dags för sen, SingStar är inte lika kul ensam som i sällskap. (Denna är rolig att sjunga.) Försökte mig på lite pingis och frisbeegolf igen och med nya batterier så slog jag nya rekord till höger och vänster.

…mer tv, mer dator, mer gifflar… Dags att sova kanske så att denna otroligt underhållande lördag är över och bortglömd.

%d bloggare gillar detta: