Sängdags åter igen

Idag skulle jag lära mig fem nya saker, men eftersom jag glömde bort det så har jag bara lärt mig en sak (syster 1’s nummer på jobbet). Får ta nya tag med det i morgon.

Det mesta känns fortfarande tråkigt så jobbarkompis A är på mig att jag ska följa med henne och pojkvän T ut att äta i morgon efter jobbet. Men jag känner verkligen inte för det, inte det minsta, hur kul är det att gå ut och äta med två turturduvor när man själv känner sig ensammare än ensammast. Vi får se hur det blir med den saken. Sen så tycker katterna fd husse att jag ska komma över till honom för att grilla i morgon, men det känner jag inte heller för. Är dessutom alldeles för trött efter att ha jobbat alldeles för mycket den senaste tiden så jag är ändå inget roligt sällskap.

Och på tal om det, nu är det sängdags ÅTER igen. Men efter i morgon stundar två lediga dagar och jag ska sova igen mig lite, längtar. Och spela lite Wii Sport Resort som jag fick hem igår.

Natti Natt.

%d bloggare gillar detta: