Ledig tisdag

Allt skönt att vara ledig efter att ha jobbat en helg (plus måndag). 090714 Kom i säng sent igår eftersom jag tittade på film, såg The holiday med Kate Winslet (me like) och Cameron Diaz. Egentligen en julfilm men eftersom jag haft den på digitalboxen så tänkte jag att jag skulle se den. Tyckte om den, brände till lite i hjärtat vid vissa scener, önskade att jag kunde få vara med om något liknande någon gång. På det stora hela alltså en sån film som man får en sucka längtansfullt samtidigt som man inser att sådant aldrig händer i verkligheten. Ja ja… Hur som helst så tyckte jag så pass mycket om filmen att jag faktiskt tog och beställde den från CDON, så att jag kan avnjuta den igen och då slippa reklamavbrott.

I alla fall, sent i säng och sen hypermissar som höll igång från ohygglig tidig morgon till dess det var dags att gå upp. De var inte dyra då kan jag meddela, var nästan så att jag skickade ett sms till den fd hussen att han kunde få dem. Det menar jag visserligen inte, men det var inte långt ifrån i morse – vet verkligen inte vad som var med dem i morse. Så jag har varit trött idag men lyckades ändå släpa mig iväg till gymmet och körde ett hårt pass, riktigt skönt. Körde distansträning idag, 50 minuter sammanlagt på löpband, crosstrainer och wave. Sen blev det tre varv med EasyLine.

På kvällen var jobbarkompis A här, vi hade planerat att göra grekisk sallad idag men det blev en italiensk sallad igen. Mycket gott. En hel del prat, om relationer, ensamhet, jobb och en del annat. A försöker få mig att inse en sak som jag nog egentligen inser själv ändå, men inte vill. Samma sak som jag ”var hård mot henne” om, som hon säger, och att jag faktiskt hade rätt om. Men jag kan bara inte släppa det än, jag kan bara inte. Orkar inte gå in på det mer nu, men kanske gör det en annan gång…

Dag 7 i 30-dagarsprogrammet var att skriva ett brev till sig själv om sig själv, därför blev det ett låst inlägg. Dag 8-9 hör ihop, och jag kan ärligen säga att jag slarvat och inte utfört uppgiften. Och inte kommer jag göra det i morgon heller eftersom jag ska till Grönan med några gamla jobbarkompisar. Uppgiften? Sysselsätt dig med saker som inte kostar pengar…

Nu sängen.

%d bloggare gillar detta: